Gezins Coaching

Ieder mens is erbij gebaat zich prettig te voelen in de gezinssituatie.


Als er problemen zijn in het gezin heeft dat invloed op iedereen. Dat er in elk gezin weleens spanningen zijn is normaal. Op het moment dat de problemen ernstig zijn of lang duren kan dat schadelijk zijn voor iedereen. Een ieder in jouw gezin verdient het om zich goed te voelen. Hulp inschakelen is dan ook geen zwakte bod, maar getuigt juist van grote kracht en liefde voor je gezinsleden.


Wat gaan we doen?

Afhankelijk van de situatie kijk ik wie ik het best uit kan nodigen voor het eerste gesprek. Belangrijk is dat de situatie snel helder wordt. Des te eerder de destructieve partonen helder zijn des te sneller we aan de slag kunnen om die te doorbreken en nieuw, effectiever gedrag met elkaar te oefenen. Naar elkaar luisteren, elkaar begrijpen, verschillen accepteren, elkaars kwaliteiten weer kunnen zien en die inzetten om als gezin weer in je kracht te komen. Dat is het doel.

Het belangrijkste is dat jullie elkaar waarderen om wie je bent.

 


 • Jet Biesboer

  06-412 460 41
  info@coachingpraktijkalmere.nl

  Amersfoortweg 68
  1324 KH Almere

 • Speeltuin

  De relatie tussen kinderen is de speeltuin, waar kinderen leren zich tot elkaar te verhouden, zonder zichzelf of de ander te kort te doen.