Individuele Coaching

Kunnen zijn wie je bent en vanuit die kracht je situatie het hoofd bieden


Je kunt prima analyseren, hebt echt wel door hoe het zit én hebt ook van alles geprobeerd om verandering aan te brengen. Bij jezelf, de omstandigheden en de omgeving én toch lukt het op de een of andere manier niet om het ook anders te doen.Wat kun je verwachten?

Coaching bied de mogelijkheid om verandering te brengen in hoe je met de dingen omgaat. Het leven is niet maakbaar, de feiten zijn daar en krijgen we niet verandert. Wat wel kan is je houding onderzoeken hoe je omgaat met deze feiten. Deze hebben een oorzaak, een oorsprong en een hele goede reden. Hoe je met de dingen omgaat is jouw unieke strategie, het vertelt veel over wie je bent en hoe je de dingen doet. Vastlopen is niets anders dan een eerder ontwikkelde strategie toepassen welke eigenlijk zijn 'houdbaarheidheid' heeft bereikt. Je zou de dingen graag anders willen doen of hebben. Ik laat jou jouw mogelijkheden zien, want het kan echt anders.

 


 • Jet Biesboer

  06-412 460 41
  info@coachingpraktijkalmere.nl

  Amersfoortweg 68
  1324 KH Almere

 • Zelfbewustzijn

  Leren is ontdekken, open staan en anders kunnen en durven kijken. Met een vernieuwde blik naar binnen wordt de blik naar buiten vanzelf anders. Ik geloof dat zelfbewustzijn en worden voor elk individu binnen elke situatie een stap richting persoonlijke groei is. En ik nodig iedereen uit om die stap met mij te nemen.